FAQ’s

Hoe een reservering maken?

Ga naar reserveren en vul daar uw gegevens in. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en u nader berichten. Is de woning vrij dan ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en huurcontract. Wij verzoeken u een getekend huurcontract terug te sturen en binnen 14 dagen na ondertekening een aanbetaling van 30% te voldoen. Het restant dient 45 dagen voor aankomst te zijn voldaan.

 

Kan ik de beschikbaarheid van de woning zien op de site?

Op de site pagina huren vindt u een kalender met de beschikbaarheid. Deze is vrijwel altijd bijgewerkt.

 

Hoe krijgen wij de sleutel?

Als u uw laatste betaling hebt voldaan zullen wij u de contact gegevens mailen van onze contact persoon in Frankrijk. Wij vragen u circa een uur voor aankomst hen te bellen opdat zij u in Soubigell kunnen verwelkomen. Tevens spreekt u dan een tijd af hoe laat u zult vertrekken. Onze contactpersoon zal de woning dan inspecteren en de sleutel in ontvangst nemen.

Linnengoed en handdoeken?

Linnengoed, handdoeken en keukendoeken zijn bij aankomst aanwezig en zijn in de huur inbegrepen

 

Is er internet aanwezig?

Ja er is in het gehele huis Wifi aanwezig. De code tot toegang bevindt zich in het informatieboek dat in het huis aanwezig is.

 

Is er televisie?

Er staat een grote televisie die is aangesloten op een satelliet waarmee franse, duitse en engelse zenders zijn te ontvangen. Daarnaast is er ook een dvd / blue ray speler aanwezig.

 

Is de uitrusting voldoende?

Er is meer dan voldoende servies aanwezig voor 8 personen. De keuken inventaris is compleet te noemen. Er is een afwasmachine, elektrische oven, magnetron, koelkast met vriezer. En in een aparte ruimte bevinden zich de wasmachine en een droger. Kortom voldoende om een zorgeloze vakantie te kunnen hebben

 

Hoe ver is het strand?

Als u de achtertuin uitloopt bent u direct op strand en aan de zee.

 

Is er een supermarkt in de buurt?

Er is een Intermarche op circa 5 minuten rijden van de woning.

Is er een bar / restaurant in de buurt?

Op nog geen 500 meter is er bij Cabellou Plage een bar/tabac waar in de zomermaanden ook een “depot de pain” is. Tevens is hier de mogelijkheid iets te eten. Naast de bar bevindt zich een restaurant en circa 600 meter verder is er een afhaal pizzeria.

 

Hoe ver is Concerneau?

Met de auto bent u in 10 minuten in de “ville close” via Concarneau. Met de fiets is het ongeveer 20 minuten.

 

Nog vragen?

Stond u vraag er niet bij en is het wel van belang voor u neem dan even contact met ons op